Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Demi Lovato életrajz

2010.01.05

 

Demi Lovato

Kép

Demetria Devonne Lovato  alias. Demi Lovato, 1992 agusztus 20.-án látta meg a napvilágot Dallas városában, Texas államban. Van egy nővére Dallas Lovato, szintén színésznő- és egy kishúga is Madison. Ereiben, spanyol, ír és olasz vér csörgedezik. Édesanya, Diana Hart régebben pomponlány volt a Dallasi Cowboyok csapatában. Édesapja Új-Mexikóba költözött, 1994-ben, mikor elvált Demi édesanyától. Egészségügyi problémákkal küszködik, ezért Demi csak ritkán látja. Grapevine-Colleyville nevű iskolába tanult, később pedig a Timbers Middle iskolában. Mostanra már magántanuló.

 

Karrier:

6 évesen kapta meg Angela szerepét a "Barney & Friends"-ben. Ekkor ismerkedett meg Selena Gomezzel, akivel azóta is legjobb barátnők. Később szerepet kapott egy epizód erejéig a Szökés című sorozatban, továbbá még szerepelt a "Just Jordan"-ban. Az első igazi áttörést a "As the Bell Rings" jelentette számára. Később megkapta az első filmszerepét szintén egy Disney filmben, a nagyszerű Camp Rock-ban, ahol Mitchie Torrest játszhatta el. Ez hozta meg neki az igazi sikert. A filmben megvillanthatta nagyszerű énektudását. Szeptemberben kezdi forgatni első önálló Disney sorozatát a "Welcome to Mollywood"-ot, ezután pedig Puerto Rico vár rá, és legjobb barátnőjére, Selena Gomezre, ahol leforgatják a Princess Protection Program című filmet. Demi (és zenekara) a nyáron a Jonas Brothers ?Burning up? nyári turnéjának előzenekara volt.

 

Érdekességek:

- Kedvenc zenekara a Paramore, kedvenc száma tőlük a Born for this.

- A következő Miley Cyrusnak emlegetik Amerikába.

- A Jonas tesók 11 számot írtak Demi debütáló albumára.

- Dobol, Gitározik és zongorázik.

- Csillagjegye az oroszlán.

- Demi és Meaghan Jette Martin (a Camp Rock főgonosza) közel állnak egymáshoz, a film forgatása alatt rengeteget dumáltak. Annyira összebarátkoztak, hogy együtt töltöték az újévet[2008] Texasban.

- Demi azt nyilatkozta, hogy mielőtt csókolozott volna Joe Jonas-szal, bekapott egy mentolos cukrot a szájába.

-Franciául tanul.

- Szereti a csemegeuborkát, a sajtot, a tojást, a házi készítésű Rice Krispy és a csokit.

- Szeret a Jonas tesókal dolgozni, mert szerinte a srácok igazi úriemberek, és ők a legmenőbb srácok akikel valaha  találkozott.

- Ő és legjobbarátnője, Selena Gomez akkor ismerkedtek meg mikor mindketten a Braney meghallgatásán voltak, és Demi megkérdezte Selena nem akar-e vele színezni.

- Hayley Williams, a Paramore énekesnője az egyik példaképe.

- Első koncertje egy Britney Spearse koncert volt.

- Jobban szeret számítógépezni, mint tv-t nézni.

- Utálja a pletykákat.

- Szeret shoppingolni.

- Van myspace profilja.

- Azt mondta, hogy furcsa magát viszont látni a tv-ben.

 

Kedvencei:

- Film: Donnie Darko

- Együttes: Paramore

- Dal: Born For This-Paramore

- Jonas Brothers szám: Hollywood

- Sport: szörf

- Gyümölcs: narancs

- Szín: fekete és piros

- Saját dal: Stronger